Harper's Bazaar kirjutab Tallinnast: mida teha, kuhu minna?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn
Tallinna vanalinn Foto: SCANPIX

Mainekas ajakiri Harper's Bazaar soovitab lugejatel paariks päevaks Tallinna sõita - kiidetakse Skandinaavia ja Vene kultuuri omapärast põimumist, lisaks keskaja hõngu ja põnevat toiduskeenet.

Ööbimiskohana tõstab ajakiri esile Swissôteli, rõhutades ka hotelli restorani Horisont aknast avanevat hunnitut vaadet. Toidukohtadena soovitab Harper's Bazaar avastada kodurestoranid: näiteks vanalinnas asuv Mull on mainekale ajakirjale muljet avaldanud, samuti soovitatakse välismaisel foodie'l  võtta ette reis maalilisse Kaberneeme, et mekutada hea-paremaga OKO's. Joogikohana soovitab Harper's Bazaar Manna La Roosat («Koht linnas, mis kõige enam Instagramis olnud»). Linna ajalooga soovitatakse külalisel samuti tutvust teha, näiteks välja uurida, mis mees on ikkagi Vana Toomas ning teha väljasõit loodusessem näiteks väisata Lahemaa Rahvusparki.  Ja mida soovitab Harper's Bazaar Tallinnast kaasa osta? «Eestlased armastavad kahte asja: wifit ja martsipani,» annab ajakiri teadjalt ostusoovituse magusa osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles