Vikerlase tänaval tulistas mees oma majanaabrit

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öösel toimus Tallinnas tulistamine. Foto on illustratiivne.
Öösel toimus Tallinnas tulistamine. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Täna päeval Tallinnas Sügise tänaval toimunud tulistamine ei olnud sel nädalavahetusel ainus. Politsei sai öösel väljakutse ka Tallinnas Vikerlase tänava kortermajja, kus oli 40-aastane mees tüli käigus tulistanud oma majanaabrit.

Täna öösel kella 1.42 paiku sai politsei väljakutse Lasnamäele Vikerlase tänava kortermajja, kus 40-aastane mees oli majas puhkenud olmetüli käigus tulistanud oma 32-aastast majanaabrit.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul toimetati kuulihaava saanud mees haiglasse ning ka arvatav tulistaja vajas peksmisvigastuste tõttu arstiabi. Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Täna päeval toimus tulistamine aga Tallinnas Sügise tänava kortermajas. Kuulid tabasid vastasmaja seina ning rikošeti tulemusena sai kahjustada vastasmaja korteri aken. Juhtunus õnneks keegi viga ei saanud.

Aava sõnul on politsei jaoks olnud tegus nädalavahetus. «Ma ei saa öelda, et kaks tulistamist nädalavahetuse jooksul oleks midagi erakordset, kuid tõepoolest - igal nädalavahetusel seda ei juhtu,» märkis ta.

Pigem võib see tema sõnul seotud olla sellega, et on kuu algus ja paljudel on just olnud palgapäev. «Tihtipeale hakkab kuriteoteateid rohkem tulema just kuu alguses, kui inimestel on rohkem raha, ja nad ostavad alkoholi,» sõnas Aava, et nii öise kui ka tänase tulistamise puhul mängis rolli alkoholi tarbimine.

Operatiivjuht Kristian Jaani selgitas, et kõige ohtlikumad väljakutsed on seotud tulirelvadega. «Politsei reageerib jõuliselt ja äärmise tõsidusega taolistele väljakutsetele, kus mängus on tulirelvad,» sõnas ta.

«Tihtipeale on kõige tõsisemad tagajärjed just sellistel olmetülidel, kus mängus on alkohol ja käiku lähevad erinevad tuli- või külmrelvad,» tõdes Jaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles