Tallinnas Sügise tänaval tulistati maja seina

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Tallinnas Sügise tänava kortermajas tulistamine, kuulid tabasid vastasmaja seina ning viga keegi ei saanud.

Kell 11.15 sai häirekeskus teate, et Põhja-Tallinna linnaosas Sügise tänava kortermajas on tulistatud. Esialgsetel andmetel tulistati kolm lasku tulirelvast. Kuulid tabasid vastasmaja seina ning rikošeti tulemusena sai kahjustada vastasmaja korteri aken. Juhtunus aga keegi viga ei saanud.

Politsei pidas tulistamises kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe ning tulirelv on praeguseks politsei valduses. Esialgsetel andmetel oli tegemist alkoholitarbimise käigus huligaansel ajendil toime pandud mõtlematu teoga.

Politsei kinnitusel pole hetkel alust arvata, et eesmärk oli sihtida kedagi või midagi konkreetset. Ent juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Operatiivjuht Kristian Jaani tõdes, et tegu oli äärmiselt tõsise juhtumiga. «See oli õnnelik juhus, et kuulid ei tabanud ühtegi inimest,» märkis ta, et selline käitumine tulirelvaga võinuks ka palju kurvemini lõppeda.

Jaani kinnitas, et politsei suhtub äärmise tõsidusega kõikidesse tulirelvadega seotud väljakutsetesse ning politsei tegevus selliste juhtumite puhul on jõuline ning kiire.

Sügise tänaval toimunud tulistamine käivitas suure politseioperatsiooni, mille käigus suleti ajutiselt tänav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles