Loomaaia luitekassidel sündis kolm poega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luitekassid.
Luitekassid. Foto: Maaja Kitsing

Selle nädala toreda uudisena teatas Tallinna loomaaed kahest uuest sünnist. Nimelt sai suve hakul troopikamajja kolinud noor luitekassipaar maha oma esimese pesakonnaga ning euroopa piisonite karjas nägi tänavu ilmavalgust teine vasikas.
 

Esialgu kosuvad kolm väikest kassipoega inimsilma eest varjatult pesakastis, vanaloomad aga end külastajate eest ei peida ja neid on troopikamajas täiesti võimalik uudistada.

Troopikamajas saab näha ka septembri algul Riiast saabunud surikaaditüdrukut, kes sai endale kaaslaseks kohaliku noore isasurikaadi. Kui esimesel kokkusaamisel läks kakluseks, siis järgmisel hommikul magati juba mõnusalt teineteise kaisus.

Elevandimaja töötajad kaalusid järjekordselt ära kolm elevanti. Isaelevandile kohaselt kaalub Carl pea 6,2 tonni, emaelevandid Fien ja Draay on aga peaaegu ühes kaalus, kumbki ligikaudu 4,7 tonni.

Loomaaia ehitusmehed jõudsid lõpusirgele ilvesepuuride remondiga, ka gauride laudaboksi põrand sai uue katte.

Haljastustöötajad asusid korrastama ja kujundama Sise-Aasia kompleksis valminud väikeste kaslaste aedikuid ja nende ümbrust.
Oktoobris tööd alustavatesse loomasõprade ringidesse hakkab loomaaed uusi lapsi registreerima alates 23. septembrist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles