TV3: Maarjamäel kogub hoogu tüli elanike ja arendaja vahel

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Maarjamäel enam kui viis aastat väldanud vastasseis viis elanikud ja arendajad täna nii kaugele, et arendaja tellis buldooseri ja sõitis sellega üle vaidlusaluse maja aiast.

Tüli üheks pooleks on Sarapuu 11 majas elavad elukaaslased, kelle üürileping Tallinna linnaga lõpetati juba viis aastat tagasi. Välja pole nad aga tänaseni kolinud, vahendas TV3 «Seitsmeste uudiste» videolõik.

Arendaja kinnitab, et on majas elava Natalja ja tema elukaaslasega konfliktile lahendust püüdnud leida juba aastaid. «Talle sai pakutud kohtu vahendusel miljon krooni lihtsalt üürilepingu lõpetamise eest, aga ta ei vasta,» märkis arendaja.

Natalja sõnul pole firma talle aga mitte midagi pakkunud.

Naabruses asuva kortermaja elanikud vaatavad buldooseri jõulist etteastet aga ilmselge rahuloluga, lootes, et lõpuks ometi kerkib maja ja aia asemel ammulubatud laste mänguväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles