Savisaare tervise kohta uudiseid ei ole

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar viibib Tartu Ülikooli kliinikumis ravil.
Edgar Savisaar viibib Tartu Ülikooli kliinikumis ravil. Foto: Kristjan Teedema

Tallinna avalike suhete direktori Ain Saarna sõnul on linnapea Edgar Savisaare tervislik seisund endiselt üliraske, kuid mitte kriitiline ja midagi uut praegu teatada ei ole.

«Kui mäletate, siis 25. märtsil andsid Edgar Savisaare perekond ja Keskerakonna pressiteenistus infot selle kohta, et linnapea seisund on üliraske, kuid mitte enam kriitiline. Teadaandes oli ka lause, et edasine paranemine raskest haigusest saab olema aeganõudev. Ja öeldi ka seda, et kui on olulist infot, siis seda infot ka edastatakse,» ütles Saarna linnavalitsuse pressikonverentsil.

«Tänase seisuga meil sellele infole midagi lisada ei ole. Me kõik soovime härra linnapeale tervenemist ja lootkem, et see läheb ladusalt ja võimalikult kiiresti,» lisas ta.

25. märtsil amputeeriti Savisaarel jalg, sest selgus, et tal on jalavigastusest tingitud streptokokknakkus ja toksilise šoki sündroom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles