Jaak Juske: Karin Tammemägi astus taas üle piiri

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske
Jaak Juske Foto: Viktor Burkivski

Tallinna linnavolikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni aseesimees ning Põhja-Tallinna linnaosa halduskogu liige Jaak Juske taunib linnaosavanema Karin Tammemäe poolt linnaosa eelarvest 14 000 euro kulutamist kommipakkidele, millega tehti valimispropagandat.

«Me oleme varemgi näinud, kuidas linnaosa reservfondi raha eest on valimiste eel soetatud kinkekaarte või rahastatud ekskursioone välismaale. Kindlasti ei ole tegemist juhusega,» sõnas Juske. «Vähekindlustatud peredele ning eakatele jõulurõõmu pakkumises ei ole midagi halba, kuid sellised sündmused ei tohi toimuda valimispropaganda eesmärgil nagu see Tammemäel kombeks on.»

«Eriti alatu on antud juhul see, et kulutuste peitmiseks on kasutatud kultuuri- ja noorsootöö sektori eelarvet. Halduskogu liikmetele tehakse ülevaade ainult reservfondi kasutamisest ning nii on ilmselgelt üritatud kulutusi varjata,» selgitas Juske.

«Reservfondi vahendite eest ega kultuuri- ja noorsootöö valdkonna eelarvest 3000 kilo šokolaadi laiali jagamine ei ole mitte kuidagi põhjendatav. Järgmisel halduskogu koosolekul soovin Tammemäelt ülevaadet linnaosa 2014. ning 2015. aasta eelarve kasutamise kohta ning tema selgitusi linnaosa vahendite väärkasutamise osas.»  

Eelmiste jõulude ajal jagas Karin Tammemäe Põhja-Tallinnas laiali 3000 kommikarpi  ühes jõulukaartiga, mis oli tema nime ja pildiga. Põhja-Tallinna linnaosa halduskogu koguneb aprilli teises pooles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles