Mupo avastas Raku järve äärest ulatusliku risustuse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügi Raku järve ääres.
Prügi Raku järve ääres. Foto: Mupo

Täna järveäärset ala üle vaatamas käinud mupo peainspektor avastas sündmuskohalt mitmeid asitõendeid ning viiteid võimalikele risustajatele.

Mupo Nõmme linnaosa peainspektor Anu Põlluaasa sõnul avastati Raku järve ääres ulatuslik risustus. Ilmselt oli kõnealusel alal mingi aeg ka elatud, sest püstitatud oli varjualuseid, rajatud istumiskohti, samuti leiti veekeetmiseks ja toiduvalmistamiseks vajalikke esemeid. Mupo alustas juhtumi osas menetlust.

«Väga kaua ei saa see kraam seal olnud olla. Linnaosavalitsus on kõnealust ala varemgi koristanud ja küllap oleks sellekohast infot koheselt ka laekunud,» arvas peainspektor.

Põlluaas viitas kummalisele asjaolule, et tegemist on suletud alaga, mis on avatud tööpäeviti kell 7.30-17.30, on tõkkepuuga varustatud ning turvafirma G4S valve all. Lisaks on paigaldatud ka videokaamera.

Nõmme linnaosavalitsus korraldab ala koristamise heakorratalgute raames. Tegemist on Nõmme kontekstis märkimisväärse risustusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles