Tornide väljakul tuleb seitsmes Tallinna lillefestival

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lillefestival 2014.
Tallinna lillefestival 2014. Foto: Toomas Tatar

Tallinna linn korraldab 22. maist 28. augustini järjekorras juba seitsmenda rahvusvahelise lillefestivali Tornide väljaku pargis.

Tänavusel Tallinna lillefestivalil kujundatavate aedade teemad on «Lillede mäng» ja «Universaalne (aia)disain», teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Lillefestivalil osalevad Maali Roomet, Eesti Roos OY, Tallinna Botaanikaaed, Luua Metsanduskool, Jürgen Räpina Kivimmäe ja Liis Kukin, Tallinna Kesklinna Valitsus, Kiiev, Kadrin Kaasik ja Pojad, Haljastus OÜ, Aianduskool, Jegor Mikin, Schwerin, Schetelig Eesti AS, Ringmaastik OÜ, Eesti Maastikuarhitektuuri Üliõpilaste Selts ( EMÜS), GreenTeam OÜ, Budapest, EKA keraamika osakond , Soome HAMK ülikooli klaasi ja keraamika osakond,Tallinna Nõmme Põhikool, Lena Sandul, Silver Riisalo (OÜ Allee), Kuressaare LV, Nõmme Loodusmaja, Tallinna Kopli Ametikool ja Keskkonnahoolduse OÜ.

Tallinna lillefestivali eesmärk  on kujundada Tornide väljaku parki festivali alale iluaiad, mis tutvustavad külastajaile värskeid ja huvitavaid ideid, pakuvad unustamatut ja erakordset näituseelamust läbi kogu suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles