Riigikogu valimised muutsid oluliselt pealinna volikogu koosseisu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu selle koosseisu esimene istung.
Tallinna linnavolikogu selle koosseisu esimene istung. Foto: Peeter Langovits

Tallinna valimiskomisjon tegi johtuvalt mitmete linnavolikogu liikmete riigikokku minekust ning riigikogu uuest koosseisust välja jäänud liikmete volituste taastamisest linnavolikogu koosseisus hulgaliselt muudatusi.

Tallinna valimiskomisjon otsustas seoses nende riigikogu liikme volituste lõppemisega taastada Liisa-Ly Pakosta, Erki Noole, Siim Valmar Kiisleri, Sven Sesteri, Reet Roosi ja Barbi-Jenny Pilvre-Storgardi linnavolikogu liikme volitused, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Ühtlasi lõpetas linna valmiskomisjon Yoko Alenderi, Juku-Kalle Raidi, Jaak Uudmäe, Avo Üpruse ja Maris Sildi volitused linnavolikogu liikmena.

Riigikogu liikme volituste täitmise ajaks peatati Eerik-Niiles Krossi, Rein Ratase, Märt Sultsi, Toomas Vitsuti, Erki Savisaare ja Martin Kuke linnavolikogu liikme volitused.

Nimetatute asemele määrati linnavolikogu liikmeiks Toivo Jürgenson, Dmitri Pavlov, Julia Timerbulatova, Meelis Pai, Olga Sõtnik ja Paul-Eerik Rummo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles