Defrage'i endised liikmed sattusid pubis kaklusesse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel toimus kaklus Tallinna kesklinna pubis.
Nädalavahetusel toimus kaklus Tallinna kesklinna pubis. Foto: Marianne Loorents

27. märtsi varahommikul kella 4 ajal sai politsei väljakutse kaklusele Tallinna kesklinnas Tatari tänaval asuvasse pubisse Woodstock, kähmluses osalesid ka endised Pärnu rokkbändi Defrage’i liikmed.

Postimehele laekunud vihje kohaselt norisid nädalavahetusel Tallinna pubis Woodstock tüli endised Defrage’i ja praeguse Illumeniumi bändi liikmed ning kaklus päädis suurte vigastustega.

Üks Illumeniumi liikmetest, Ken Loosaar, lükkas aga ümber väite, nagu oleksid nemad tüli alustanud. «Meie läksime rahulikult Woodstocki õlut jooma, kui hoopis minu bändiliikmest venda selja tagant rusikaga lööma tuldi,» väitis ta.

Nimelt olevat nad varahommikul pubis baaridaamilt õlut küsinud, kuid neile ei müüdud seda Loosaare sõnul põhjusel, et pubi pidi kohe uksed sulgema.

«Samas kõrvallauas istusid tüübid, kellele anti õlut. Me ei teinud selle peale midagi, rääkisime baaridaamiga edasi juttu, küsisime, miks ta ikka õlut ei müü, kuni kõrvallauast hakkas üks mees tõmblema, et kes me oleme ja tuli mu venda selja tagant lööma,» rääkis ta, täpsustades, et neid oli neli, aga nendega väidetavalt tüli norima tulnud seltskonnas oli mehi kaheksa või kümme.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul löödi politseile teadaolevalt 31-aastast meest. «Politsei selgitab juhtunu asjaolusid, alustatud on kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist,» kommenteeris Uldrich.

Ta lisas, et kuna juhtum on alles nii värske ja uurimine algusjärgus, siis ei ole tal midagi täiendavat ega rohkem võimalik öelda.

Loosaare väitel pole politseist nendega ühendust võetud. «Jah, ühte politsei poole pöördunud 31-aastast meest löödi, aga jalaluumurd on minul, mitte kellelgi teisel,» ütles ta ning täpsustas, et tal on jalaluu kahest kohast katki ja nüüd peab ta pikka aega kipsiga ringi liikuma.

Woodstocki infotelefonilt öeldi Postimehele, et suurt kaklust ei ole olnud. «Lihtsalt üks mees kakles,» märkis naisterahvas telefonis. «Ma ei kavatse sellest praegu üldse rääkida. Asi on politseis ja politsei tegeleb sellega. Ei taha kaklejate pundile reklaami teha,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles