Tallinna kaubanduskeskuse juures tabati narkoäri kahtlusega teismelised

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep
Kanep Foto: SCANPIX

G4Si turvatöötajad andsid politseile üle kaks noorukit, keda on alust kahtlustada narkootilise aine vahendamises pealinna kaubanduskeskuse läheduses.

Neljapäeval, kell 16.22 jäi pealinna kesklinnas asuva kaubanduskeskuse G4Si turvatöötajatele videovalve vahendusel silma viieliikmeline noorte seltskond. Üks teismelistest ulatas teisele raha, mille peale esimene andis talle vastu minigrip kotikese.

Turvateenistusel tekkis kahtlus, et tegu võib olla seadusevastase tegevusega ning noormeestel paluti tulla kaasa turvakontrolli. Üks noorukitest üritas põgeneda, kuid turvamehed pidasid ta kinni.

Omavahel raha ja ainet vahetanud noorukid anti üle politseile, kes leidis ühe, 15-aastaseks osutunud, noormehe juurest 11 minigrip-kotti rohelise taimse puruga. Politsei viis juhtunu asjaolude selgitamiseks mõlemad noormehed jaoskonda.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Ulrichi sõnul on asi hetkel menetluses ja poistega tegeleb edasi narkoüksus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles