Elron ja linnavalitsus lubavad tallinlaste tasuta rongisõidu jätkumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Arvet Mägi

Kuigi lõplikule kokkuleppele ei ole veel alla kirjutatud, kinnitavad nii Elroni kui Tallinna linnavalitsuse esindajad, et tallinlastele linna piiris tasuta reisid Elroni rongides ei lõpe.

«Leping sõlmitakse igal juhul: niipalju on praeguseks teada, et leping sõlmitakse igal juhul, kuid see ei ole veel aset leidnud,» öeldi Tallinna linnavalitsusest.

«Kliendid ei peaks kartma, et tasuta sõit Tallinnas lõpeb, ühel või teisel moel saab küsimus lahenduse ja seda juba lähipäevil,» ütles Elroni turundusjuht Mai Vahtrik ja lisas, et lepingu allkirjutamisest teavitatakse avalikkust koheselt.

Praegu Tallinna linna ja Elroni vahel kehtiva lepingu alusel saavad tallinlased linna piires sõita 1. jaanuarist kuni 31. märtsini. Lepingu maksumuseks kujunes hinnanguliselt 350 000 eurot.

Tallinna piires saavad Tallinnasse registreeritud kodanikud Elroni rongidega tasuta sõita alates 2013. aasta 28. oktoobrist. Tallinlaste sõidud rongidega on sellest ajast kasvanud. Möödunud aastal maksis linnavalitsus riigile kuuluvale rongifirmale 1,1 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles