Lugeja küsib: miks Peterburi tee ääres laiub kummalise kujuga auk?

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi tee 2
Peterburi tee 2 Foto: Jaanus Lensment

Tallinncity lugeja küsis, miks Tallinnas Peterburi tee ääres laiub kummalise kujuga hiiglaslik auk. Pro Kapital Grupp AS tegevjuhi Allan Remmelkoori sõnul rajatakse sinna lähiajal uus kaubanduskeskus.

«Loodame varsti tühja augu täita põnevate kauplustega,» ütles Pro Kapital Grupp AS tegevjuht Allan Remmelkoor. «Auk sai varasemalt ära tehtud sellel põhjusel, et see oli ühest küljest suhteliselt lihtne ja teisest küljest väga aeganõudev ning mahukas töö. Saime sellele tookord väga hea hinna.»

Remmelkoori sõnul ei saa ta nõustuda kolleegi Guido Pärnitsaga, kes ütleb, et Tallinnasse täiendavat kaubanduspinda enam ei mahu. «Kindlasti mahub. Ajad kaubanduses ei ole sugugi halvad ja vakantsid olemasolevates keskustes on endiselt sisuliselt nullilähedased. Me oleme arvamusel, et heale tootele on Tallinnas kindlasti veel ruumi,» ütles ta.

Peterburi tee 2 rajatav kaubanduskeskus.
Peterburi tee 2 rajatav kaubanduskeskus. Foto: Pro Kapital

Pro Kapitali rajatav kaubanduskeskus asub Petervuri maantee 2, Tallinna kõige suurema liiklussõlme juures, mõne minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast ning Tartu, Narva ja Pärnu maanteede alguspunktis.

Kaubanduskeskus on osa tulevasest suurest Tallinna ühistranspordisõlmest, mis on linna üks olulisimaid infrastruktuuri arendusi lähiaastatel ning mis hõlmab lisaks kohalikele liinidele  ka ühendust lennujaama ja Rail Baltica rahvusvahelise raudteejaamaga.

Kaubanduskeskuse rendipinnal saab olema ruumi rohkem kui 200 poele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles