Kõige rohkem kaebavad mupole lasnamäelased

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo.
Mupo. Foto: Küllike Rooväli

Munitsipaalpolitseile on viimase kolme nädalaga tehtud ligi 1300 kõnet, valdavaks probleemiks on valesti parkimine. Probleemsete kõnedega on esikohal Lasnamäe ja kesklinn.

Mupo infotelefonile on viimase kolme nädalaga tehtud 1292 kõnet. Valdavaks probleemiks on valesti parkimine, millekohaseid kaebusi tuli 429. Järgnesid heakorra ja koerte-kassidega seonduvad probleemid.

Linnaosade kaupa on probleemsete kõnedega esikohal Lasnamäe ja Kesklinna linnaosad. Siis on tükk tühja maad ning järgneb Mustamäe, tema kannul aga Põhja-Tallinn. Kõige vähem helistajaid on Nõmmelt ja Piritalt, kus on valdavalt eramajade piirkonnad ning nii parkimisega seotud kui ka muid muresid vähem.

Möödunud nädalavahetus oli kõnekeskuse rahulik. Sisse tuli vaid 36 kõnet. «Küllap nautis enamik tallinlasi ilusat ilma,» arvas pühapäeval tööl olnud korrapidaja. «Nuriseti looduses lõket teinud kodanike üle ja kurdeti, et lemmikloomad ei ole rihmastatud.»

Munitsipaalpolitsei infotelefon on 14410.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles