Sooman: aktiivsem kinnisvaraarendus on pigem Tallinna äärelinnas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uute korterelamute ehitus.
Uute korterelamute ehitus. Foto: Peeter Langovits

Pindi kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles ETV saates «Terevisioon», et Tallinna kesklinna asemel käib täna suurem arendus äärelinnas ning eelkõige on see suunatud perekondadele.

Sooman tõi välja neli kõige aktiivsemat ja suuremat piirkonda, kus Tallinnas kinnisvara arendatakse. Need on Kadaka tee ning Vana-Rannamõisa, Laagri alevik ja Peetri alevik.

«Tõsi, kesklinnas ja selle läheduses arendatakse ka palju kinnisvara, aga tänases turuseisus see pole enam kõige aktiivsem, sest turult on ära kadunud Vene ja Soome investorid, kes kesklinnas n-ö tegusid tegid,» selgitas Sooman.

Ta lisas, et kinnisvara arendatakse täna eeskätt kohalikule elanikkonnale, lõpptarbijale, perekonnale, kellel pole puhtalt hinnatasemest tingitult kesklinna piirkonda nii palju asja, sest inimestel pole lihtsalt nii palju raha, et saaks lubada endale uut kolme-neljatoalist korterit kesklinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles