Galerii: Tallinna kesklinnas tegi uksed lahti uus toidupood

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna südames Estonia puiesteel, kohe trollipeatuse kõrval tegi uksed lahti uus, peamiselt kodumaist kaupa pakkuv toidupood Talu&Deli. Tulevikus on tegijatel plaanis avada sealsamas ka kohvik ja restoran.

Esindatud on põhiliselt kodumaised väiketootjad, keda tuleb aina juurde. Pagar valmistab kohapeal maitsvaid saiakesi, peatselt on plaanis avada ka oma kondiitrilett, seni pakutakse Heidi Parki toodangut. Teistest pakkujatest eristub Talu&Deli ennekõike lihavaliku poolest, sest poes on oma korralik lihaosakond, müüakse vaid Eesti toodangut, millest lihameister ostjale täpselt sobiva tüki raiub ning karnivooride rõõmuks leidub kõikvõimalikke delikatesse. 

Kui praegu on letis Saku väiketootja kodused kulinaariatooted, loodetakse peagi pakkuda ka rahvusvahelist kööki: ettevõtmise prantslasest peakokk on gurmaane juba rõõmustanud vinnutatud pardi jm. delikatessidega. Osa pakutavast gurmeest tuleb ka välismaalt, laienema peaks Hispaania sinkide, gurmeejuustude jms. osa.

Talu&Deli

E-R 7.30-21

L 9-21

P 10-21

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles