Milliseid Tallinna tänavaid ootab kevadel-suvel ees ümberehitus?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuumaastik Weizenbergi tänaval.
Kuumaastik Weizenbergi tänaval. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Liiklejatele teadmiseks: mitmes Tallinna sõlmpunktis, näiteks Tammsaare teel või Tartu maanteel ootavad tänavu kevadel-suvel ees ulatuslikud rekonstrueerimistööd.

Tallinna Kommunaalametil on käimas kolm suuremat ümberehitust: Kalaranna tänava ehitus endisel kultuurikilomeetril, Suur-Sõjamäe tänava ehitus kuni linna piirini ning Hiiu tänava rekonstrueerimine Vabaduse puiestee ja Raudtee tänava vahel.

Aprillis algavad ehitustööd Tartu maantee tõusul, need peaks lõppema juuli alguses. Juunikuu keskpaigast kuni augusti lõpuni toimuvad ehitustööd Tammsaare teel (Järvevana tee poolsest otsast kuni Tondi ristmikuni). Tee-ehituse paikades on oodata osalisi sulgemisi ning liiklus korraldatakse ümber.

Suvel läheb remonti ka Valdeku tänav Nõmmel: loodetakse ära remontida kogu tänav, töid jätkub poolde oktoobrisse. Majaka tänava projekteerimine on samuti lõppjärgus, et tänav saaks täismahus rekonstrueeritud.

Mai lõpus peaks algama ka nukras olukorras Weizenbergi tänava rekonstrueerimine, töödega loodetakse ühele poole saada augusti lõpuks. Ees ootab ka Õismäe ringi ümberehituse 2 etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles