IRL saab Tallinna volikogus ühe koha tagasi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL saab Tallinna volikogus tagasi saadikukoha, millest fraktsioon Yoko Alenderi ärahüppamise tõttu ilma jäi.
IRL saab Tallinna volikogus tagasi saadikukoha, millest fraktsioon Yoko Alenderi ärahüppamise tõttu ilma jäi. Foto: Peeter Langovits

Tänu äsjastele riigikogu valimistele saab Tallinna linnavolikogu IRLi fraktsioon tagasi ühe kahest saadikukohast, millest erakond jäi ilma seoses Yoko Alenderi ja Eerik-Niiles Krossi siirdumisega Reformierakonda.

Alender kogus Harju- ja Raplamaal 2715 häält ning pääses ringkonnamandaadiga riigikokku. Vähem edukas oli valimistel riigikogu liige Liisa-Ly Pakosta, kelle asendusliikmena Alender Tallinna volikokku kuulub.

Pakosta sai Tallinna esimeses valimisringkonnas 1808 häält ja jäi riigikogust välja. See annab talle nüüd võimaluse asuda tööle Tallinna volikogus. Ehk IRL saab tagasi ühe saadikukoha, mis volikogus Alenderi erakonnavahetuse tõttu kaduma läks.

Kui Pakosta peaks mingil põhjusel linnavoliniku kohast loobuma, siis pääseb Alenderi asendusliikmena volikokku  IRLi liige Peeter Võsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles