Foto: kohvik tegutseb konteineris

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohviku pidamiseks pole sugugi tarvis peeneid ja üüratu rendiga saale, tõestas Bueno ja pani Telliskivi Loomelinnaku hoovile pisikese vahva ajaveetmiskoha püsti...konteinerisse.

Seina ääres seisavad mõned taburetid, lihtne silt kutsub maitsma pakutavat: Kalamaja hipsterid on Bueno valge toidubussi ning Ladina-Ameerika pärased soojad gurmeevõilevad Bueno menüüst enda jaoks juba ammu avastanud.

Võileibu tehakse Buenos võimalikult palju kohalikust toorainest ja omavalmistatud saiast (nii nisu- kui täisterajahust). Tšiili ja Eesti päritoluga asutajate üheks eesmärgiks paistab olevat ka levitada vaatamata meie Ladina-Ameerikast oluliselt jahedamale kliimale Eestiski mobiilset toiduäri. Taoline äri võimaldab liikuda just sinna, kus rahvast rohkem koos, nii saab Bueno tegemisi-liikumisi jälgida nende lehel Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles