Päästjad päästsid Ümera tänaval korteripõlengust vanema naise

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Laura Oks

Täna kell 15.18 teatati häirekeskusele, et Lasnamäel Ümera tänaval tuleb üheksakorruselise elumaja ühest üheksanda korruse korterist suitsu. Samuti oli korteri aknast näha leeki ja appi hüüdvat naist.

Sündmuskohale jõudnud päästjad sisenesid autoredeli abil põlevasse korterisse, tõid sealt akna kaudu välja vanema naise ning andsid üle kiirabile. Kannatanul olid põletushaavad ning ta oli hinganud sisse tulekahju suitsu. Kiirabi toimetas inimese haiglasse.

Kogu korter sai põlengu tagajärjel tule- ja suitsukahjustusi. Päästjad suutsid hoida ära tule leviku teistesse korteritesse, siiski levis nendesse suitsu. Korteritesse, kuhu imbus suits, vaadati üle seal olnud inimesed, keegi nendes meedikute abi ei vajanud.

Lasnamäe, Kesklinna, Lilleküla ja Muuga päästjad panid tulele piiri kella 15.47ks. Põlengu tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles