Tallinna Raekoja platsile otsitakse jõulukuuske

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal toodi Tallinna jõulukuusk Vooselt, Soosti talust. Esiplaanil Soosti talu perenaine Maret Aru.
Möödunud aastal toodi Tallinna jõulukuusk Vooselt, Soosti talust. Esiplaanil Soosti talu perenaine Maret Aru. Foto: Liis Treimann.

Kesklinna valitsus ootab Raekoja platsile sobiva jõulukuuse pakkumisi.


Pakkumisi, milles peavad olema foto, asukoha kirjeldus, kuuse kõrgus ning maaomaniku kontaktandmed oodatakse kuni 4. oktoobrini ning seejärel tehakse valik, arvestades puu välimust ja hinda, vahendas Raepress.

Jõulupuu peab olema vähemalt 18-20 meetri kõrgune, kahar ja ühtlaselt tihe, kasvama lagedal hästi ligipääsetavas kohas ning mitte kaugemal kui 150 kilomeetrit Tallinnast.

Kuuse lähedal ei tohi olla elektriliine, mis võivad takistada kraana tööd puu langetamisel ja pealelaadimisel. Kuuske võivad pakkuda maaomanikud või peab pakkujal olema maaomaniku kirjalik luba. Jõulupuud võivad pakkuda ka ettevõtted koos vajalike sissesõidulubade vormistamise, kuuse paigaldamise, hilisema mahavõtmise ja jääkide äraveo teenuse hinnapakkumisega.

Kuusk püstitatakse Raekoja platsile 18. novembriks. Esimese advendi küünal süüdatakse jõulupuul 28. novembril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles