Noortelaagrite korraldajad saavad toetust

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kloogaranna noortelaager.
Kloogaranna noortelaager. Foto: CISSE NOORMETS

Tallinna spordi- ja noorsooamet võtab vastu suviste noortelaagrite korraldajatelt toetuste taotlusi.

Toetust saavad taotleda nii noorte püsi- kui ka projektlaagrid, mille tegevus toimub väljaspool pealinna ja mille vahetuse kestus on vähemalt kuus ööpäeva, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Toetatakse noori vanuses 7-19 aastat, kelle elukohaks rahvastukuregistris on Tallinn. Toetust noortelaagrite korraldamiseks on õigus taotleda juriidilistel isikutel ja füüsilisest isikust ettevõtjatel välja arvatud korraldajad, kellele on jooksval aastal Tallinna spordi- ja noorsooameti poolt eraldatud sporditegevuse toetust.

Eraldatava toetuse suurus on 2,6 eurot ühe noore kohta päevas. Mullu said ameti kaudu toetust laagrites osalemiseks üle 4000 pealinna noore. Erinevate suunitlustega noortelaagrid toimusid looduslikult kaunites kohtades üle Eesti.

Taotlused suviste noortelaagrite korraldamiseks tuleb esitada hiljemalt 16. märtsiks kella 17ks koos vajalike lisadokumentidega allkirjastatult paberil Tallinna spordi- ja noorsooameti noorsootöö osakonnale, aadressil Suur-Ameerika 35 või saata digitaalselt allkirjastatuna aadressile Tiiu.Kadak@tallinnlv.ee.

Noortelaagrite korraldamiseks toetuse eraldamise kord ja taotluse vorm on üleval Tallinna kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles