Kolmas Lido restoran tuleb Mustamäele

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskuses avas uksed Eesti teine Lido.
Ülemiste keskuses avas uksed Eesti teine Lido. Foto: LIDO

Lido turundusjuhi Tiina Kösti sõnul plaanitakse Tallinnasse teha kolmaski söögikoht, see tuleb aasta lõpuks valmivasse Mustamäe keskusesse.

Kolmas Lido restoran avatakse Tammsaare teele rajatavas Mustamäe keskuses. Lido turundusjuhi Tiina Kösti sõnul keskuse ehitustööd juba käivad ning see peaks valmis saama veel selle aasta lõpus, varsti pärast seda kolib ka söögikoht sinna sisse.

«Kõik kolm söögikohta saavad ruutmeetrite poolest olema enam-vähem võrdsed, väiksemaid restorane ei ole esialgu planeeritud,» lisas ta.

Tallinnast väljapoole ei plaanita esialgu laieneda. «Mõtteid laienemiseks on, aga hetkel peale Mustamäe Keskuse midagi kindlat välja ei ole valitud. Selge on see, et neljas söögikoht jääks suure tõenäosusega Tallinnasse,» ütles Köst. «Kui Tallinnast väljapoole kunagi laieneme, siis ehk viie aasta pärast».

Eile avati Eestis teine Läti restoraniketi Lido söögikoht, mis hakkab toitlustust pakkuma Ülemiste keskuses. Juba aastaid on tegutsenud sama keti söögikoht edukalt Solarise keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles