Galerii: Muhu leivakoda avas Telliskivis uksed

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muhu Leib avas Telliskivi Loomelinnakus kaasaegselt sisustatud uue pagaritöökoja.

Muhu Leib OÜ hakkab Telliskivi Loomelinnakus küpsetama peamiselt Muhu leiba, mida täna turustatakse edukalt peamiselt Muhu- ja Saaremaal. Uue töökoja avamine Tallinnas võimaldab paremini rahuldada kasvanud tarbijate vajadusi, sest üha rohkem ostavad leiba Muhumaalt kaasa siseturistid.

«Kui enne oli Muhu leib populaarne eelkõige kohalike seas, siis nüüd on Muhu leiba üha rohkem avastama ja armastama hakanud just tallinlased. Hetkel müüme me Muhu leiba Tallinnas Kadriorus Nopis ja Vanalinnas Kaarmanni kaupluses,» ütles Muhu Leib OÜ juhataja Martin Sepping. Samuti saab Muhu pagarite värsket toodangut osta Telliskivi Loomelinnaku poetänavalt HomeArt poest.

Muhu leivakojast saab värsket leiba ja saia, kuid tuleb arvestada, et otse ahjust tulnud pagarikaupa maksab ootama hakata alles pärast keskpäeva. Reedeti küpsetatakse šokolaadileiba. Maksta saab nii sularahas kui kaardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles