Tallinnas on tänavu parandatud 7300 löökauku

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaukude parandamine Pärnu maanteel.
Löökaukude parandamine Pärnu maanteel. Foto: Tairo Lutter

Käesoleval aastal on Tallinna Teede AS remontinud ligikaudu 11 000 ruutmeetrit  asfaltkatet ehk parandanud umbes 7300 löökauku, milleks on kulunud 2250 tonni kuuma mustsegu.

«Praegu töötab ööpäevaringselt ohtlike aukude remontimisel kaheksa brigaadi ning lisaks teeb üks brigaad vanalinnas parkettkivi sillutamistöid,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.

Talveperioodil teostatakse Tallinna tänavate seisundi järelevalvet järelvalveinspektorite poolt igapäevaselt, teekatte remonttöid teostatakse ainult kuuma mustseguga. Kuni kevade saabumisel asfalditehaste käivitumiseni likvideeritakse esmajärjekorras suurtel peatänavatel ja ühistranspordimarsruutidega seotud tänavatel olevad väga sügavad ja avariiohtlikud löökaugud, mida käesoleva seisuga on fikseeritud ligikaudu 200, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Täna likvideeritakse ohtlikke löökauke Paldiski maanteel, Rannamõisa teel, Juhkentali tänaval, Estonia puiesteel, Narva maanteel, Gonsiori tänaval, Tammsaare teel, Sõpruse puiesteel, Sõle tänaval, Lembitu tänaval ning vastavalt vajadusele ka teistel teedel ja tänavatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles