Mida Tallinnas kevadisel koolivaheajal teha?

Kristel Trell
, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Energia avastuskeskus.
Energia avastuskeskus. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna noortekeskused ootavad lapsi ja noori koolivaheajal osa võtma põnevatest linnalaagritest, tsirkuse töötubadest, teatrietendustest ja spordivõistlustest ning muusika- ja kunstisündmustest.

Need noored, kes soovivad kevadet alustada tervislikult ja sportlikult, saavad esmaspäevast reedeni osaleda 5-päevases treeningprogrammis. Nädala jooksul räägitakse tervislikust toitumisest ning antakse näpunäiteid treenimise alustamiseks. Treeningnädalat viivad läbi MTÜ FB Jooksmine treener Kaupo Tiislär ning MyFitnessi personaaltreenerid Kadri Paat ja Mirko Miilits. Tegevust toetab Felix Pai smuutidega. Auhinnad paneb välja Sportland. Treeningnädal toimub Tallinna Spordi- ja Noorsooameti terviseteadlikkust ja -käitumist edendava programmi raames.

19.-20. märtsil on noored oodatud teadusega tutvust sobitama. Tallinna Spordi- ja Noorsooamet korraldab Solaris Keskuses põneva teadusteemalise programmi «Teadusdeit».

Programm algab 19. märtsil öökinoseansiga kinos Artis. Spordi- ja noorsooamet​ ning noorte- ja lastefilmide festival Just Film pakuvad tasuta filmielamust ning toovad kinolinale 2012. aasta festivali programmi tõelise hiti «Me @ The Zoo» («Mina @ loomaaed»).  See on dokumentaalkollaaž kunagisest Youtube’is miljoneid klikke kogunud superstaarist Chris Crockerist. Tegu on filmiga, mis avab salakavala Youtube’i maailma pahupoole.

20. märtsil ootab Solaris Keskuses noori teadlasi Teadusavastuste Akadeemia, põnevad eksperimendid, teadusmängud, võistlused ning töötoad, parimad saavad auhinnad.

Teadusprogrammi lõpetab 20. märtsi hilisõhtul Energia Avastuskeskuses algav tasuta ööloeng «Öös on energiat», kus tuleb juttu psühholoogia eksperimentidest ning arukast inimesest. Arutlevad Voldemar Kolga ja Enn Kasak. Meelte ergutuseks saavad osalejad energiat ammutada energiajoogast ja tervislikest vitamiinismuutidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles