Linnavalitsus sai planeeringuga venitamise eest kringli

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nafta 6a hooneühistu esimees Väino Rajangu viis linnavalitsusele kringli, et tähistada sellega ühistu algatatud detailplaneeringu menetlemise jõudmist kümnendasse aastasse.
Nafta 6a hooneühistu esimees Väino Rajangu viis linnavalitsusele kringli, et tähistada sellega ühistu algatatud detailplaneeringu menetlemise jõudmist kümnendasse aastasse. Foto: Liis Treimann

Nafta 6a hooneühistu juhatuse esimees Väino Rajangu viis täna hommikul linnavalitsusele kringli, märkides sellega ära ühistu algatatud detailplaneeringu menetlemise kümnenda aasta algust.


Rajangu sõnul ehitas ühistu 2001. aasta 10. septembril linnavalitsusele avalduse detailplaneeringu algatamiseks ühistu kinnistul eesmärgiga teha seal asuvale hoonele juurdeehitus.

Planeering võeti vastu 2003. aasta septembris, kuid selle kehtestamiseni pole jõutud tänaseni. Nii võttiski ühistu juhatus vastu otsuse «kinkida 10. septembril Tallinna linnavalitsuse liikmetele (7 liiget) lõpmatuse kujuga kringel, et selle kaudu oleks nad kaasatud meie detailplaneeringu menetlemise kümnendasse aastasse jõudmisse. Lõpmatuse kujuga kringel sümboliseeriks detailplaneeringu menetlemist, mille heakskiitmine toimub siiani määratlemata tulevikus.»

Nafta 6a detailplaneeringu menetlemist on pidurdanud nii erimeelsused naabritega kui linnaametnikega. Mitu korda on selles küsimuses ka kohtu vahet käidud.

«Täna hommikul mõõtsin ära – selle detailplaneeringuga seotud dokumentide pakk on täpselt 38 sentimeetrit paks,» rääkis Rajangu. Ta kinnitas, et ühistu ei jäta jonni ja planeering viiakse igal juhul lõpule. Kui vaja, minnakse uuesti kohtusse, sest kogu vajalik tõendusmaterjal olevat ühistul olemas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles