Galerii: Kadriorg sai juurde Toscana köögiga taverna

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtja Marco Giomi avas Kadriorus Taverna del Gallo Nero, mis pakub ehtsa Toscana köögi paremaid palu.

Uue toidukoha eesmärk on pakkuda einestajatele lihtsat, kodust ja head traditsioonilist, ent ometi modernse mekiga Itaalia, täpsemini Toscana kööki. Nii leiab menüüst mõistagi bruschetta  värskete  kirsstomatite,  küüslaugu  ja  basiilikuga (4.50  eurot), kahe  erineva  maitsega,  suitsutatud  ja  marineeritud  Black  Angus  veiseliha  carpaccio (9 eurot), hulga erinevaid pastasid (6-12 eurot), mõistagi autentselt valmistatud tiramisu (4.50 eurot) ning palju muud põnevat. Veinivalik on muljetavaldav, sest Giomi veinibaar vanalinnas Osteria del Gallo Nero on linnarahva seas tuntud.

Taverna del Gallo Nero

Poska 45

Avatud kella 11-00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles