Murelik jalutaja: Mustamäel on tänavaääred, lasteaiad ja pargid narkomaanide süstlaid täis!

Kristel Trell
, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süstal
Süstal Foto: Toomas Huik

linnamajanduse osakonna peaspetsialist Urmas Kõpp. Täname info eest. Mustamäe avalikke haljasalasid koristavad heakorratöödele suunatud töötud. Käesoleval ajal töötab meil 2 kuni 3 töötut. Oleme pöördunud Töötukassasse, kuid siiani tulemusteta. Eile toimunud Töömessil konstateeriti, et tööd on aga töötajaid ei leita. Saadame Teie kirjeldatud kohta töötaja koristama.

Tallinncity toimetusse pöördus murelik lapsevanem Mustamäel Vilde tee, Kadaka ja Akadeemia tee ümbruses vedelevate süstalde asjus - naise sõnul vedelevad süstlad maas ning keegi neid ei korista.

«Käin iga päev lapse ja koeraga jalutamas - kohutav on vaadata ja mõelda , et selles piirkonnas ja kindlasti ka mujal , kus on nii palju lasteaedu ja ilusate ilmadega lapsed väljas mängimas, on nii palju süstlaid narkomaanide poolt maha visatud  ja keegi pole neid ära koristanud!» kirjeldas naine.

«Ma saan aru ,et narkomaane ohjeldada on suhteliselt võimatu - ent  tõsiasi on see, et need kasutatud süstlad vedelavad lasteaedade ja majade vahel, kus igapäevaselt mitmed kümned uudishimulikud lapsed väljas mängivad. Mida teha ja kes neid koristama peaks?» küsib lugeja.

Vastab linnamajanduse osakonna peaspetsialist Urmas Kõpp:

 Mustamäe avalikke haljasalasid koristavad heakorratöödele suunatud töötud. Käesoleval ajal töötab meil 2 kuni 3 töötut. Oleme pöördunud Töötukassasse, kuid siiani tulemusteta. Eile toimunud Töömessil konstateeriti, et tööd on aga töötajaid ei leita. Saadame teie kirjeldatud kohta töötaja koristama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles