Tallinnas parandab löökauke kaheksa brigaadi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tegutsesid teeparandajad Pärnu maanteel Järvevana tee lähedal.
Eile tegutsesid teeparandajad Pärnu maanteel Järvevana tee lähedal. Foto: Tairo Lutter

Tallinna tänavatel töötab ööpäevaringselt ohtlike löökaukude remontimisel kaheksa brigaadi teetöölisi ja üks brigaad tegeleb vanalinna kivisillutise remonttöödega.

Abilinnapea Kalle Klandorf ütles tänasel linnavalitsuse istungijärgsel pressikonverentsil, et käesoleva aasta algusest tänaseni on  Tallinna Teede AS remontinud ligikaudu 9600 ruutmeetrit asfaltkatet, mis on hinnanguliselt 6400 löökauku, milleks on kulunud 2000 tonni kuuma mustsegu. «Kuni asfalditehaste käivitumiseni likvideeritakse esmajärjekorras suurtel peatänavatel ja ühistranspordimarsruutidega seotud tänavatel olevad sügavad ja avariiohtlikud löökaugud, mida käesoleva seisuga on fikseeritud ligikaudu 240,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil.

Täna tehakse remonttöid Toompuiesteel, Paldiski maanteel, Vilmsi tänaval, Tuukri tänaval, Smuuli teel, Ehitajate teel, Kadaka teel, Sõpruse puiesteel, Pärnu maanteel ning vastavalt olukorra muutumisele ka teistel teedel ja tänavatel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles