Vaata, milliste kaupade hinnad on Maximas püsivalt all

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maxima

Maxima suurendas püsivalt alandatud hindadega esmaste toiduainete ja kodukaupade nimistut üle 1300 ühiku, keskmiselt on uus hind varasemast 15-20 protsenti madalam.

«Eesti tarbijate ostukäitumisele tuginedes alandasime hinnalangetuse esimeses etapis mullu suvel üle 500 enimostetud toiduaine ja koduse esmatarbekauba hindasid,» lausus Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. «Nüüd käivitame oma hinnakampaania teise faasi – oleme suurendanud nende toodete arvu 1300 ühikuni.»

Lehtmäe sõnul on Eesti tarbija viimase aasta jooksul väga selgelt avaldanud omapoolset hinnasurvet – seda kajastab soodushinnaga toodete märgatav müügikasv. Seetõttu vaatas Maxima üle ja täiendas märgatavalt nende toodete nimistut, mis on müügil fikseeritud hinnaga ja varasemast veerandi ja isegi kolmandiku võrra odavamad.

«Soovime pakkuda oma klientidele võimalikult laia valikut koduseid esmatarbe- ja toidukaupasid, millel on püsivalt fikseeritud soodne hind,» ütles Lehtmäe. «Täna võib tarbija kindel olla, et leiab Maxima kauplustest kõik enda toidukorvi vajaliku soodsa ja fikseeritud hinnaga.»

Alandatud hinnaga 1300 toote nimistusse kuuluvad mitmesugused ostetuimad toiduained, nagu leib-sai, piima- ja lihatooted, kuivained ja konservid. Samuti on alandatud peamiste kodukeemia-, kosmeetika- ja hügieenitoote hindasid.

Kõik alandatud hinnaga tooted on Maxima kauplustes tähistatud erksavärvilise märgiga «Revolutsioon» ning toodetel on punased hinnasildid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles