Tallinna tänavatel tehakse juba kevadkoristust

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu andsid linnapea Edgar Savisaar, abilinnapea Kalle Klandorf ja kommunaalameti juhataja Ain Valdmann andsid tänavapesu hooajale piduliku stardi.
Mullu andsid linnapea Edgar Savisaar, abilinnapea Kalle Klandorf ja kommunaalameti juhataja Ain Valdmann andsid tänavapesu hooajale piduliku stardi. Foto: Erik Prozes

Tallinna Kommunaalameti lepingupartnerid on linna teatel juba alustanud kevadise tänavate koristusega. Kevadkoristustöödega alustati juba 20. veebruaril.

Tänaseks on linna teatel sõiduteedelt kokku kogutud 779 tonni pühkmeid ja vähehaaval alustatakse ka jalg- ja jalgrattateedelt, kõnniteedelt ning ühissõidukite ootealadelt sinna libedusetõrjeks mahapandud sõelmete kokkukogumist. Samas ei saavat sõelmete kokkukogumisega väga kiirustada, sest öösiti esinevad miinuskraadid võivad tekitada libedust.  Haljasaladel, kus praegu korjatakse lenduvat prahti, saab põhjalikumate puhastustöödega alustada pärast pinnase tahenemist.

Tallinna vanalinnas kehtib suvine parkimiskord juba alates 23.veebruarist. Samas palutakse Vanalinna elanikel arvestada võimalusega, et võimaliku lumesaju ja lumekoristuse vajaduse korral võidakse erakorraliselt muuta suvine parkimiskord taas talviseks parkimiskorraks, millest teavitatakse täiendavalt.

Heakorraeeskirja kohaselt peab kinnistu omanik hoidma korras oma kinnistu kui ka selle piirdeaia ja tegema heakorratöid kinnistuga külgneval alal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles