Anvelt: saime detailsema eelarve eelnõu

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt
Andres Anvelt Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tänasel Tallinna koalitsiooninõukogu koosolekul said sotsiaaldemokraadid näha linna järgmise aasta eelarve eelnõu täiendatud versiooni. Seda, kas eelnõu ka toetatakse, otsustab sotside fraktsiooni koosolek täna pärastlõunaks.
 


Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhatuse esimees Andres Anvelt sõnas, et koalitsiooninõukogu koosolekul anti üle senisest detailsem linna eelarve eelnõu. «See on tunduvalt matsakam dokument kui see, mis oli eelmisel nädalal. Need positsioonid, mis on eriti sotside prioriteetide all, on lahti kirjutatud ja minu jaoks küllaltki selged,» sõnas Anvelt.

Ta lisas, et tema kui volikogu liikme jaoks on paljud positsioonid nüüd arusaadavad. «Kuid alati võib rohkem tahta ja eelarve lahti kirjutada iga töötajani.»

Eelarve kohta märkis ta, et suurt rõõmu teeb see, et lasteaedadele on võrreldes tänavuse eelarvega järgmisel aastal kümme miljonit rohkem ette nähtud.

«Aga näiteks tootegrupp «avalikud suhted» on jäänud samaks. Eelnõus on 2010 ja 2011 summad samad – 24 150 000 krooni.»

«Transpordiameti kulude all on aga lahti kirjutatud linnatransport, parkimiskorraldus, töötasud, uuringud ja projektid,» loetles Anvelt.

Küsimusele, kas matsakam dokument tähendab nüüd ka seda, et see saab täna volikogus sotside heakskiidu, vastas Anvelt, et lõpliku otsuse teeb tänane fraktsiooni koosolek. «Praegu väljendasin isiklikku esimest emotsiooni arvutiekraani silmitsedes.»

Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna aseesimees Jaak Juske lisas, et täiendatud eelnõus on kõiki sotside nõudmisi ja muudatusettepanekuid arvestatud ning ta ei näe mingit vajadust eelarve vastu hääletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles