Uute trammide ristivanemad said tänutäheks meened

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel tänas Tallinna Linnatranspordi AS (TLT) Pärnu maantee trammidepoos neid inimesi, kelle pakutud nimed pannakse Hispaanias toodetud uutele trammidele, mis käesoleva aasta jooksul Tallinna jõuavad.

Mitmekümnele inimesele anti depoos kätte TLT logoga termoskruus ning nendele, kes olid pakkunud neli või enam nime, lisaks veel TLT tänavune kalender.

Soovijatele tehti depoos ka lühiekskursioon ning nad said nii seest kui väljast tutvuda esimese uue Hispaania trammiga, millel nimeks Moonika.

Eelmise aasta 18. detsembril välja kuulutatud uute trammide nimekonkursile laekus pakkumisi ligi 200 inimeselt. Lisaks Moonikale valiti välja 18 nime: Anna, Annika, Eerika, Eliise, Jaanika, Kadri, Karmen, Katariina, Koidula, Liidia, Linda, Maarika, Maria, Paula, Teele, Tiina, Triinu ja Viivika. Viimase, kahekümnenda trammi nimi tehakse teatavaks hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles