Kolm teeremonti Keila suunalistel teedel paisutavad liiklusummikuid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee ehitus Tabasalu tõusul.
Kergliiklustee ehitus Tabasalu tõusul. Foto: Priit Simson

Tipptunnil Klooga maanteed kasutavad inimesed on pahased suurte liiklusummikute pärast, sest erinevate asjaolude kokkulangemise tõttu toimub Keila suunalistel maanteedel praegu kolm teeremonti, mis esialgu ei olnud ühele ajale planeeritud.

Ajaliselt on kokku langenud Paldiski maantee ja Kanama viadukti remont ning Tabasalu jalakäijate tunneli ehitamine. Need kõik kolm kohta on läbipääsuteeks Keilasse ja kuna Paldiski maantee üks osa on lausa suletud, kasutavad Keila inimesed niigi vaevatud Klooga maanteed, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Meie ei oleks enda projekti saanud kindlasti edasi lükata, sest meie projekti finantseerib Euroopa Regionaalarengu Fond, ehk siis EAS-i kaudu on rahastamine, meil on projekt ammu kavandatud, kindlasti oli ka maanteeametil see töö ammu kavandatud, võib-olla tehnilistel põhjustel lükkus ta veidi edasi,» rääkis Harku asevallavanem Vello Viiburg.

Maanteeameti direktori asetäitja direktori ülesannetes Peeter Paju sõnul leebub olukord septembri lõpuks, kui tunneliehitusega on jõutud nii kaugele, et liiklus saab otse üle minna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles