Kaitsepolitsei uurib Tallinna kesklinna vanema Alar Nääme valimisürituste rahastamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Nääme
Alar Nääme Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaitsepolitsei algatas menetluse keskerakondlasest Tallinna kesklinna linnaosavanema Alar Nääme valimisürituste rahastamise uurimiseks, Nääme kinnitusel ei ole ta midagi kriminaalset teinud.

«Ega keegi ei ole ju teinud midagi kriminaalset, praegu on olnud koostöölepe Valgaga ja vastavalt sellele on käitutud, ma ei ütleks küll, et ma oleks teinud midagi kriminaalset,» kommenteeris Nääme kolmapäeval BNS-ile kaitsepolitsei algatatud kriminaalmenetlust. Nääme on endine Valga abilinnapea ja ta kandideerib riigikogu valimistel Valgamaa, Põlvamaa ja Võrumaa valimisringkonnas.

Kaitsepolitsei alustas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esitatud kuriteoteate alusel kriminaalmenetlust, et selgitada välja, kas Tallinna linnavalitsuse juhtimisülesandeid täitvad ametnikud on pööranud neile usaldatud võõra vara ebaseaduslikult enda või kolmanda isiku kasuks. Kaitsepolitsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku omastamist käsitleva paragrahvi alusel.

«Ju siis on algatatud, ma ei oska midagi muud öelda. Kaitsepolitsei ja prokuratuur teevad oma tööd,» sõnas Nääme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles