Tallinna kodutud võtavad muusikatunde

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutu
Kodutu Foto: SCANPIX

Seoses muusika-aastaga õpetatakse Tallinna kodututele muusikat. Korraldajad leiavad, et muusika pakub elu hammasrataste vahele jäänud kodututele positiivseid emotsioone.

Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse juht Kersti Põldemaa algatas seoses muusika-aastaga Eestis selle tähistamise ka keskuse üksustes, et pakkuda elu hammasrataste vahele jäänutele muusika toimel tekkivaid positiivseid emotsioone.

«Muusika on alati  hästi mõjunud ja nii käivitasime kõikides üksustes klientidele muusikatunnid, kus nendega lauldakse, mängitakse pille ja pakutakse erinevaid muusikalisi elamusi,» ütles Põdermaa. «Tegevus algas jaanuaris ja ligi kahe kuu jooksul toimunut kokku võttes saab kinnitada, et nii klientidelt kui töötajatelt on tagasiside väga positiivne»

Tunnid toimuvad kord nädalas ja need viib läbi muusikaspetsialist, võimalusel kutsutakse esinejaid väljastpoolt.

Muusikatunnid toimuvad Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse üksustes Tuulemaa, Akadeemia, Varre, Kauge, Kadaka, Mahtra tänaval, Paljassaares ja Männikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles