Pirita Spordikeskuse kergliiklustunneli ehitus läheb maksma 560 000 eurot

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada.
Ülekäigurada. Foto: Sander Ilvest

Täna allkirjastati hankeleping Pirita Spordikeskuse ja Lillepi pargi vahelise kergliiklustunneli rajamiseks, tööde maksumus on 560 000 eurot.

Tunneli ehitamise hanke võitis AS-i GRK Infra ja KMG Inseneriehituse ühispakkumine. Tunnel valmib 2015. aasta sügiseks, ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder linnavalitsuse pressikonverentsil.

Rummu teele ehitatava tunneli kogupikkus tuleb 91 meetrit, millest kinnise ehk tee aluse osa moodustaks 21,5 meetrit. Tunnel tuleb lauge, et sellest saaks rulluiskudel või rattaga läbi sõita. Linnaosavanema sõnul on tunneli eesmärk tagada turvaline tee ületamine nii Spordikeskuses treenivatele lastele kui tervisesportlastele. Tunnel läheb Rummu tee alt läbi Spordikeskuse parkla vahetus läheduses.

Tallinna Spordi-ja Noorsooamet koostöös Pirita Spordikeskusega ehitab 2015. aasta jooksul kergliiklustunneli seoses osalemisega Euroopa Liidu välisprojektis «Pirita Spordikeskuse multifunktsionaalne arendamine», mida rahastati meetme «Linnaliste piirkondade arendamine» alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles