Saksa kompromissettepanek jäi toetuseta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Saks.
Katrin Saks. Foto: Peeter Langovits

Täna Tallinna linnavolikogu aseesimehe kohalt tagasi kutsutud Katrin Saks oli enda sõnul juba eile teinud kompromissettepaneku, et ta astub ise aseesimehe kohalt tagasi, kuid jääb edasi koalitsiooninõukogusse. Tallinna piirkonna juhatus seda ettepanekut ei toetanud.

«Kahju ongi sellest, et ma pakkusin kompromissvarianti, aga sooviti ikkagi hääletamist,» ütles Saks Postimees.ee`le. «Aseesimehe koht on küll tore soe koht, aga koalitsiooninõukogu on koht, kus asjad paika pannakse ning kus erakonnal on võimalik kaitsta oma seisukohti.»

Kas Saks jätkab koalitsiooninõukogus, see küsimus jäi täna lahtiseks. Asja hakatakse uuesti arutama homsel juhatuse koosolekul. Samuti esitab Saks homme avalduse linnavolikogu aseesimehe kohalt lahkumiseks.

Saksa sõnul ei ole talle praegu sobilik kommenteerida, kas sotside fraktsioonis on eelistusi ühe või teise kandidaadi suhtes linnavolikogu aseesimehe kohale. Samas on ta kindlel, et sobiv inimene homme siiski leitakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles