Fotod: Silberauto näitab luksuslikke Maseratisid

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu 25. sünnipäeva tähistav AS Silberauto sõlmis lepingu eksklusiivseid luksus- ja sportautosid tootva Itaalia automargi Maserati esindamiseks Eestis. Luksuslike sõidukitega saab tutvuda Silberauto salongis Peterburi teel.

 AS Silberauto juhatuse liige Peeter Sergo sõnul on neil väga hea meel olla selle eksklusiivse ja traditsioonidega autobrändi ametlikuks esindajaks Eestis.

2014. aastal müüs Maserati kõigil turgudel kokku ligikaudu 36 500 autot, mis tähistas 2013. aasta tulemusega võrreldes koguni 136 % suurust kasvu.  Suure osa kasvust tõi E-segmendi sedaan Ghibli, millele järgnes müüginumbrites Maserati lipulaev Quattroporte. Häid tulemusi näitasid ka tooteportfelli eksklusiivsemad tooted, GranTurismo ja GranCabrio.

Tänavu suvel avatakse Maserati esindussalong Silberauto Ülemiste esinduse territooriumil Tallinnas, Peterburi tee 50a. Seni on Maserati sõidukitega võimalik tutvuda samas hoonetekompleksis paiknevas Silberauto Jeep® salongis.

Esialgu on huvilistel võimalik Silberauto Ülemiste esinduses näha kolme Maserati mudelit: väljas on nelikveoline luksussedaan Maserati Quattroporte S Q4 (maksab üle 100 000 euro) , esimene diiselmootoriga Maserati ajaloos, Ghibli Diesel (hind alates 67 000 eurost), ning Maserati sporditraditsioone kehastav GranTurismo Sport.

Maserati on seadnud oma eesmärgiks jõuda 2018. aastaks ligikaudu viiekordse sõidukite müügi kasvuni 2013. aastaga võrreldes. Suurt edu loodetakse seejuures peagi mudeliperekonda lisanduvast luksuslikust linnamaasturist Maserati Levante.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles