Fotod ja video: Solarise valimisjaoskonnas oli tihe tööpäev

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algasid eelvalimised, mis on mõeldud eeskätt neile valijatele, kes valimispäeval elukohajärgses valimiskohas hääletamistoimingut sooritada ei saa. Postimees käis tutvumas, kuidas valimisjaoskonnas töö käib. Vaata videot!

Solarise keskuses avati valimisjaoskond täna kell 12. Valimiskomisjoni esimehe Heli Tohvri sõnul oli selleks ajaks juba tekkinud järjekord inimestest, kes hääletada soovisid. Tema sõnul ei ole varasematel valimistel eelhääletamistel nõnda palju valimas käidud, oma osa mängib selles kindlasti see, et nüüdseks on valimiskomisjonid toodud kaubanduskeskustesse.

«Inimesed saavad oma igapäevaste toimingute kõrvalt valimas ära käia, selles suhtes on valimisjaoskonna asukohaga täkkesse pandud,» ütles ta.

Tallinnas on 19.-22. veebruarini kell 12-20 hääletamiseks avatud 13 valimisjaoskonda, kus saavad hääletada kõik valimisõigusega inimesed sõltumata oma elukohast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles