Foto: president andis Kadriorus oma e-hääle

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mina olen juba e-hääletanud, aga Sina?» küsib president Toomas Hendrik Ilves oma Facebooki küljele riputatud fotol.
«Mina olen juba e-hääletanud, aga Sina?» küsib president Toomas Hendrik Ilves oma Facebooki küljele riputatud fotol. Foto: Facebook/Toomas Hendrik Ilves

«Mina olen juba e-hääletanud, aga Sina?» küsib president Toomas Hendrik Ilves oma Facebooki küljele riputatud fotol.

E-Eestit promov president on üks tuhandetest eestimaalastest, kes otsustasid oma hääle 2015 Riigikogu valimistel digitaalselt anda. Elektrooniline hääletamine algas täna hommikul kell 9, esimese tunniga andis oma hääle pea 4000 inimest.

Internetis saab hääletada aadressil www.valimised.ee 25. veebruari kella 18ni. Soovi korral võib interneti teel antud häält muuta, hääletades nimetatud ajavahemikul uuesti elektroonselt või eelhääletamise päevadel 19.-25. veebruarini valimisjaoskonnas.

Valimispäeval, 1. märtsil enam häält muuta ei saa. Oma hääle kohalejõudmist on võimalik kontrollida nii Androidi, Windows Phone'i kui iOS-operatsioonisüsteemi nutiseadmetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles