Video: milline on tallinlaste muusikamaitse?

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks tallinna noormeest käisid pealinna tänavatel linlastelt uurimas, millist muusikat nad oma kõrvaklappidest kuulavad.
Kaks tallinna noormeest käisid pealinna tänavatel linlastelt uurimas, millist muusikat nad oma kõrvaklappidest kuulavad. Foto: Kuvatõmmis videost

Kaks Tallinna noormeest käisid pealinna tänavatel linlastelt uurimas, millist muusikat nad oma kõrvaklappidest kuulavad. Vaata videot!

Video ühe autori Kevin Timpsi sõnul ammutasid noormehed inspiratsiooni samalaadsest aktsioonist New Yorkis ja mõtlesid, et tore oleks Eestis sarnast asja teha. «Eestlased on sellised tagasihoidlikud, üle poolte inimestest kõndisid minema ja ei teinud meist välja,» kurtis ta.

Otseselt sarnast aktsiooni enam noormehed teha ei plaani, kuna seegi projekt tuli vaevaliselt. «Me väga aega ei leidnud, kuid kolme kuu jooksul saime selle tehtud. Otseselt sarnast asja teha ei ole plaanis olnud, kuid seda võiks tulevikus proovida näiteks Tartus,» ütles Timps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles