Kruusimäe: tallinlased peavad nõudma linnajuhtidelt propaganda lõpetamist

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: IRL

Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna piirkonna aseesimees Tarmo Kruusimäe kutsub Tallinna elanikke üles nõudma linnajuhtidelt elanike raha eest tehtava propagandameedia levitamise lõpetamist.

«Tallinna opositsioon on esitanud eelnõusid linna ajalehtede ja televisiooni sulgemiseks või ümberkorraldamiseks aastast-aastasse,» tõdes Kruusimäe. «Kahjuks ei soovi linnavõim aga kuidagi aru saada, et Keskerakonda kiitva ja valitsust pidevalt ja valimatult maha tegeva meedia näol on tegu linnarahva raha arutu raiskamisega.»

«Eelnõu, millega Tallinna linnvolikogu vähendaks Pealinna ja Stolitsa tiraaži 40 000 peale ning lõpetaks Tallinna propagandameedia levitamise mujal Eestis, on volikogus ootel juba eelmisest oktoobrist,» ütles Kruusimäe. «Istungilt hoiab seda pidevalt eemale volikogu keskerakondlasest esimehe Toomas Vitsuti vastuseis.»

Põhjust, miks esimees volikogul lehtede saatust arutada ei luba, Kruusimäe öelda ei osanud. «Ehk kardab Vitsut, et ka Tallinna keskerakondlastest volinikud leiaksid, et raiskamine tuleb lõpetada.»

«Kuna linnajuhid on propaganda teinud linlastele kohustuslikuks ning võimalust sellest loobuda ei ole, on oluline, et linlased ise võimule signaali saadaks ning nõuaks propagandale lõppu. Selleks on võimalik IRLi Tallinna kampaaniatelkidest saada endale postkastile pandav kleebis, mis teatab, et sellesse postkasti Tallinna propaganda oodatud ei ole,» ütles Kruusimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles