Nõmme spordihoone rajamine hakkab vaikselt reaalsuseks saama

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme gümnaasiumi spordihoone eskiis
Nõmme gümnaasiumi spordihoone eskiis Foto: Muru ja Pere OÜ

Nõmme gümnaasiumi spordihoone detailplaneering on valmimisjärgus ning see plaanitakse kehtestada 2015. aasta esimeses kvartalis.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul on linnaosavalituse kindel soov, et aastaid veninud planeering lõpuks kehtestamiseni jõuab. «Spordihoonet on Nõmme gümnaasiumil hädasti vaja, sest hetkel see sootuks puudub. Detailplaneeringu menetlus on lõpusirgel ning õige pea saab esimene oluline samm spordihoone ettevalmistusprotsessis läbi,» ütles ta.

«Millal täpselt hoone ehitamiseni jõutakse, on praegu keeruline öelda, kuid detailplaneeringu kehtestamine on oluline samm reaalse ehitustööni jõudmisel,» lausus Terik.

Spordihoone oleks mõeldud kasutamiseks nii kooliõpilastele kui ka pärast õppetöö lõppu linnaelanikele. Esialgse ruumiprogrammi kohaselt tulevad hoonesse palliväljakud, rühmatreeninguruumid, jõusaal ning kohvik. Ette on nähtud ka 25-meetrine 6 rajaga ujula.

Nõmme gümnaasiumi spordihoone arhitektuurse lahenduse autoriks on arhitektuuribüroo Muru ja Pere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles