Vaata, millised toidu- ja meelelahutuskohad tulevad Viimsi Keskusesse!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase Viimsi Keskuse II korruse sisevaade.
Tulevase Viimsi Keskuse II korruse sisevaade. Foto: Viimsi Keskus

Tänavu sügisel avatavas Viimsi Keskuses seavad end sisse uued söögikohad, mille hulgas on pererestoran BabyBack Ribs & BBQ, kiirtoidukoht Hesburger ning mitmeid teisi. Lisaks maitsvale toidule saab keskuses nautida ka erinevaid meelelahutusvõimalusi.

«Uurisime möödunud aastal kohalikelt elanikelt, et milliseid uusi kaupluseid või teenuspakkujaid oleks piirkonda eelkõige vaja. Erinevaid söögikohti mainiti väga palju, sest siiani on Viimsis võimalused üsna piiratud,» rääkis Viimsi Keskuse turundusjuht Piret Kull. «Näiteks tuli väga palju soove kiirsöögikoha avamise osas ning pered igatsevad hubast paika, kus lastega söömas käia. Seega peaks keskuses avatavad toidukohad viimsilasi igati rõõmustama.»

Lisaks BabyBackile ja Hesburgerile avavad Viimsi Keskuses uksed sushirestoran Silk Sushi, pizzarestoran New York Pizza, võileivarestoran Subway ja Balbiino Onu Eskimo jäätisekohvik. Toiduelamusi pakuvad ka Selveri kaupluse, Delicato gurmeepoe ja Krugeri veinipoe tootevalikud.

Meelelahutuskohtadest avatakse keskuses bowlingu- ja piljardisaalid, lastele pakub aga avastamisrõõmu põnev mänguala.

Viimsi Keskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval. Keskuse suurimateks üürnikeks on Selver ning My Fitness spordiklubi, lisaks tulevad sinna erinevad söögi- ja meelelahutuskohad, kauplused ja teenuspakkujad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles