Pildid ja video: Vene kultusbänd DDT ja Eesti Rahvusmeeskoor andsid Tondiraba jäähallis vinge kontserdi

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarne Venemaa rokkansambel DDT andis pühapäeval, 15. veebruaril Tallinnas Tondiraba Jäähallis kontserdi. Kaastegev oli ka Eesti Rahvusmeeskoor.

2015. aasta rahvusvaheline turnee algab just Tallinnast. Pärast esinemist Tallinnas külastab DDT oma kontserdiga Vitebskit, Gomelit, Bresti, Minskit, Berliini, Prahat, Viini, Münchenit, Offenbachi ja Essenit.

Ansambli kauaaegne liider ja laulja on Juri Ševtšuk, kes on oma muusikutest kolleegidega olnud juba üle 30 aastat võimude kriitik ja rahva lemmik. Juri Ševtšuk ja DDT esitasid Tallinnas nii vanu superhitte kui ka laule oma uuelt plaadilt «Прозрачный» («Läbipaistev»).

Ševtšuki sõnul on uue albumi lood lüürilised, helged ja «põhjendamatult positiivsed», kuid just kõige raskemal ajal tekib vajadus naeratada ja jääda inimesteks, näidates keelt lootusetusele ja masendusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles