Homsest alustab taas tööd Tondi-Kadrioru trammiliin

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tramm ja buss
Tramm ja buss Foto: Peeter Langovits

Alates homsest  alustab taas tööd trammiliin number 3 marsruudil Tondi-Kadriorg.

Seoses Tondi-Kadrioru trammiliini taasavamisega lõpetab töö bussiliin number 52 marsruudil Hobujaama-Kalev, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile. Trammid liinil number 4 jäävad sõitma Vana-Lõuna peatuseni.

Eelmise nädala neljapäeval toimus Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) ja CAF-i trammitehase esindajate kohtumine, kus selgus, et esimese uue trammi liiniletulek lükkub edasi ja teine uus tramm saabub Tallinnasse arvatust kuu aega hiljem. Algselt pidi esimene uus tramm liinivedu alustama 16. veebruaril ja teine uus tramm Tallinnasse jõudma jaanuari lõpus.

«Praegu ei ole ikka veel selge, millal uus tramm liinile jõuab, testimine käib,» ütles TLT avalike suhete juht Sirje Roht BNS-ile.

Seoses trammiliini rekonstrueerimistööde jätkumisega Lubja tänava tõusul ja Majaka tänaval suletakse alates 2. märtsist trammiliinid number 2 ja 4 ning tööd alustab bussiliin number 42 marsruudil Vesse-Laikmaa.

Trammiliinide number 3 ja 4 infrastruktuuri rekonstrueerimise suurprojekt lõpeb plaanide kohaselt käesoleva septembriks. See võimaldab suve lõpuks täies mahus taaskäivitada kõik Tallinna trammiliinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles