Video: vaata, kuidas reageerivad inimesed, kui selgub, et taksosõidu eest maksma ei pea!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify teenus töötab ka Helsingis.
Taxify teenus töötab ka Helsingis. Foto: Taxify

Taxify üllatas Tallinnas ja Riias 13.-14. veebruaril oma kliente tasuta sõitude ja väikeste kingitustega. Kokku said üllatuse osaliseks üle 150 kliendi, kes tellisid Taxify äpist valentinipäeva märgistusega auto. 

Tallinnas tasuta sõite teinud taksojuht rääkis, et kliendid reageerisid aktsioonile ülimalt positiivselt ning ta rõõmustas väga sellise tööpäeva üle. Enamustele taksoga sõitjatele tuli tasuta sõit täieliku üllatusena ning lisaks veel kingituseks maiustuse saamine, pani inimesed tõeliselt hämmelduma. 

Tänaseks on Taxify mobiilirakendusel juba sadu tuhandeid kasutajaid. Taxify äpp on tasuta allalaetav kõikidele Android ja iOS nutitelefonidele. Kasutajad saavad valida sobiva takso saabumisaja, hinna, auto mudeli ja kasutajate tagasiside põhjal. Peale tellimuse kinnitamist näeb kasutaja takso saabumist kaardil reaalajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles